Biljetter Harry Potter museum - specialpriser hos Box Office

Harry Potter Warner Bros. Tour from London Victoria

London Stadium

Evan Evans Warner Bros. Studio Tour är det perfekta sättet att uppleva den magiska Harry Potter-världen. Det är en av våra högst rankade turer och finns tillgänglig dagligen från Centrala London med bekväm returtransport.

  • Vi har reserv... mere

hurtige fakta

  • datoer 2019-10-28 - 2024-12-31
  • plats London Stadium
Queen Elizabeth Olympic Park, London E20 2ST, UK

Indlæser

Biljettillgång:
Vi har reserverade platser på denna tur flera gånger per dag, varje dag i veckan. Vilket kan betyda att vi har biljetter även när inträdesbiljetterna hos Warner Bros. Studios är slut!
Tänk på att denna tur är mycket populär – vänta inte med att boka dina biljetter. Särskilt skolloven blir snabbt fullbokade.

Ålder:
Barn och ungdomar under 17 år måste åtföljas av en vuxen över 18 år. Barn t o m 16 år tillåts inte ensamma ombord på bussen.

Dagar och tider:
Vi erbjuder biljetter till tre avgångar dagligen, kl 08:45/09:00, 10:30/11:00 och 13:00/13:30. Det klockslag du väljer för turen, är när bussen startar från London. Du har ungefär 4 timmar på dig inne på Warner Bros. Studio, med på- och avstigning från bussen inräknat. Totalt varar hela turen ca 7 timmar, beroende på trafik.

Turerna startar från 258 Vauxhall Bridge Road, Victoria.
Turerna avslutas vid Victoria train station.

Det är gratis WiFi på bussen.

Biljettleverans:
Efter bokning och betalning inväntar vi ett referensnummer från Evan Evans Tours. Du får därefter en voucher skickad till dig per e-post. På den vouchern står all viktig information du behöver, t ex upphämtningsplatser, -tider och telefonnummer till Evan Evans Tours.

Inne på Warner Bros. Studio:
Deras kafé, Studio Café, erbjuder varma soppor och snacks, sallader, smörgåsar och annat gott.
Deras presentbutik, Studio Shop, är fylld med presenter och souvenirer.