Standardbiljetter till The lastminute.com London Eye

The lastminute.com London Eye - Standard Entry

The lastminute.com London Eye

Boka biljetter till London Eye i London och njut av de mest spektakulära vyerna över staden!

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-12-09 - 2024-02-25
  • plats The lastminute.com London Eye
United Kingdom, London, SE1 7PB

Indlæser

Beläget vid South Bank vid floden Themsen är London Eye en ikonisk del av Londons skyline. På 135 meter är Lastminuite.com London Eye världens högsta kantbärande observationshjul med 40 kilometers panoramavy i alla riktningar (det är så långt som till Windsor Castle en klar dag!).

Med en betagande 360-graders utsikt över huvudstaden kan du se Londons mest berömda landmärken som Big Ben, Buckingham Palace, St. Paul's Cathedral, Westminster Abbey och Trafalgar Square. Bestående av 32 högteknologiska glaskapslar tar en åktur på London Eye 30 minuter.

 

Nyckelfunktioner och höjdpunkter på London Eye inkluderar:

  • Magnifika Vyer: London Eye ger besökare möjlighet att uppleva hisnande panoramavyer över staden. När du stiger upp i en av dess glaskapslar kommer du att bli bortskämd med en 360-graders utsikt som sträcker sig över Londons historiska landmärken, inklusive Big Ben, Parlamentets hus, St. Paul's Cathedral, Buckingham Palace och The Shard.

 

  • Arkitektoniskt Mästerverk: Hjulet självt är en imponerande bedrift inom ingenjörskonst och design. Det är imponerande 135 meter högt och var världens högsta observationshjul när det öppnade 2000. Dess strömlinjeformade och moderna utseende kontrasterar vackert med de historiska byggnaderna som omger det.

 

  • Kapselupplevelse: Besökare går ombord på en av de 32 glaskapslarna, var och en kapabel att rymma upp till 25 personer. Dessa kapslar är rymliga, klimatstyrda och ger fri sikt över Londons skyline. Hjulets långsamma rotation gör det möjligt för passagerare att njuta av landskapet och fånga minnesvärda foton.

 

  • Historisk Betydelse: London Eye restes ursprungligen för att fira millennieskiftet och var ursprungligen avsett som en tillfällig attraktion. På grund av sin enorma popularitet har den dock blivit en permanent del av Londons landskap.

 

  • Läge vid floden Themsen: London Eye ligger längs floden Themsen och har ett centralt läge med enkel tillgång till andra London-sevärdheter som Tate Modern, Shakespeare's Globe Theatre och Southbank Centre.

 

  • Kulturellt Centrum: Området runt London Eye är ett livligt kulturellt centrum med gatuartister, matstånd och en livlig atmosfär. Det är en bra plats att suga in den lokala kulturen och njuta av olika former av gatuentertainment.

 

Oavsett om du är förstagångsbesökare i London eller en erfaren resenär är en åktur på London Eye ett måste. Det ger en unik och fängslande perspektiv på stadens rika historia och livliga nutid, vilket gör det till en viktig del av varje London-resplan.

VIKTIG INFORMATION:

 

Varaktighet:

En rotation på London Eye tar cirka 30 minuter.

 

 

Allmänna villkor:

Tidsspecifik entré enligt vald tidpunkt; den exakta entrétiden bekräftas vid utcheckning och på vouchern.

 

 

Bra att veta:

Spädbarn i åldern 3 år och under är gratis men måste fortfarande reservera en biljett.

Barn under 16 år måste vara i sällskap av en vuxen som är 18 år eller äldre.

Ladda ner London Eye Guide App innan ditt besök för information om Londons sevärdheter.

 

 

Öppettider:

Öppet varje dag: Mån-fre 11:00-18:00; Lör-sön: 10:00-20:30

Förlängda öppettider under skollov: 10:00-20:30 (sista rotationen)

Stängt på julafton

Stängt i 10 dagar i januari för årligt underhåll (datum för 2024 kommer att bekräftas senare)

Alla öppettider kan ändras.

 

 

Vart ska jag gå:

Adress:

The lastminute.com London Eye, Riverside Building, County Hall, Westminster Bridge Rd, SE1 7PB

The lastminute.com London Eye ligger inom bekvämt gångavstånd från flera London Underground-stationer: Waterloo, Embankment, Charing Cross och Westminster.

 

Vägbeskrivning:

Waterloo är den närmaste tunnelbanestationen till The lastminute.com London Eye. Waterloo ligger cirka fem minuters promenad bort. Lämna stationen genom att följa skyltarna till South Bank.

Embankment- och Charing Cross-stationerna ligger nära varandra på norra sidan av floden Themsen. Båda tunnelbanestationerna ligger tio till femton minuters promenad från The lastminute.com London Eye. Korsa Hungerford Bridge från stationen.

Westminster tunnelbanestation är den närmaste stationen till Big Ben och Houses of Parliament. Från Westminster tunnelbanestation, ta utgång 1 och följ skyltarna till Westminster-piren.