Windsor Castle, Stonehenge & Bath

Windsor Castle, Stonehenge & Bath

 • Inträde till Windsor Castle
 • Inträde till Stonehenge
 • Inträde till Roman Baths eller egen tid i Bath – du väljer

Besök Windsor Castle och Stonehenge, det mer än 5000 år gamla mysteriet, och upplev Bath – staden som är omgiven av slocknade vulkaniska berg.

Windsor Castle ligger högt över Themsen, och har varit hem för den kungliga familjen i över 900 år, och är fortfarande drottningens officiella bostad. Här #break besöker ni de magnifika State Apartments* som fortfarande används för kungliga mottagningar. Det finns även tid för att upptäcka slottets marker och St George's Chapel från 1300-talet, där kungar och drottningar, inklusive Henry VIII och hans 3:e fru Jane Seymour, ligger begravda.

Turen forsätter till Stonehenge – ett unikt, förhistoriskt världsarv som är omgivet av forntida gravhögar. Det är många frågor kring vilka som byggde detta, varför och hur de fick dit stenarna? Det 5000 år gamla mysteriet om Stonehenge häpnar t o m experterna och kommer säkerligen även att få dig att börja fundera.

Därefter får ni en panoramatur av den vackra gregorianska staden Bath, juvelen i västra England som är omgiven av slocknade vulkaniska berg. I Bath finns några av Europas vackraste byggnader, såsom Bath Abbey, the Royal Crescent, the Circus, Assembly Rooms och den kända Pulteney Bridge.

Roman Baths, det romerska badet, är byggt runt varma källor som har bistått med vatten i över 2000 år. På romartiden byggdes ett stort tempel bredvid den heliga källan, vattnet troddes ha helande egenskaper och lockade besökare från hela det romerska riket.
Du väljer! När du bokar dina biljetter väljer du själv om du vill köpa turen med biljetter in till Roman Baths eller om du enbart vill strosa omkring i den vackra staden.

Turen körs av Evan Evans Tours som har mer än 80 års erfarenhet av sightseeing. Fördelar att boka denna tur med Box Office och Evan Evans Tours:

 • Högutbildad guide
 • Under de delar av turen som är utanför bussen, används det toppmoderna VOX Radioguide®-systemet, där du får ett eget headset så att du inte missar något som guiden berättar.
 • Bussarna, av märket Mercedes-Benz, är alla lyxiga, komfortabla och har luftkonditionering.
 • Gratis WiFi i bussarna.
 • Du betalar mindre för turen hos oss än direkt med Evan Evans Tours.
Biljetter från2 019 kr

Om

Turen går dagligen.
Undantag:

 • Vissa datum är Windsor Castle stängt för besökare. Turen innehåller då istället besök på Hampton Court Palace.
  Gäller följande datum: 18-19/4, 21/4 2–3/5, 18/5, 14/6, 16-17/6
 • Vissa datum är State Apartments på Windsor Castle stängt för besökare. Turen innehåller då istället besök på Queen Mary's Doll House och St. Georges Chapel.
  Gäller följande datum: 22/3, 2-3/5, 18/6

Turen avgår från Victoria Coach Station, och avslutas vid Victoria Train Station.

Barn under tre år följer med gratis på denna tur, och behöver ingen biljett.

Behöver du hjälp att välja fler evenemang i London hjälper vi dig gärna på vägen, läs mer på sidan "Att göra i London" – där hittar du tips på alla ”måsten” i London.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...