S.S. Lazio -Champions League

S.S. Lazio -Champions League

Rom har två storlag, varav ett är Lazio, även kallat Biancazzurri eller Aquilotti och spelar sina hemmamatcher på Roms olympiastadion Stadio Olimpico med plats för ca 82 000 åskådare. Vid lagets matcher mot huvudstadens andra lag, Roma – Derby della Capitale – brukar det gå hett till och derbyt är känt som ett av ligans mest känslosamma. Vi säljer officiella matchbiljetter till Lazio-matcher - garanterat! Vi samarbetar direkt med klubben och säljer endast biljetter från vår egen tilldelning!

Lazio delar arena med Roma, och spelar på Stadio Olimpico. Hit tar du dig enklast med tunnelbanelinje A (från Termini train station), och följer anvisningarna till Ottaviano station och går ner till terminus one (slutet av linjen), och åker med busslinje 32 Piazzale della Farnesina.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med klubbarna erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Kommande (4)

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...