Boka Champions League-biljetter för S.S. Lazio!

Rom har två storlag, varav ett är Lazio, även kallat Biancazzurri eller Aquilotti och spelar sina hemmamatcher på Roms olympiastadion Stadio Olimpico med plats för ca 82 000 åskådare. Vid lagets matcher mot huvudstadens andra lag, Roma – Derby della Capitale – brukar det gå hett till och derbyt är känt som ett av ligans mest känslosamma. Vi säljer officiella matchbiljetter till Lazio-matcher - garanterat! Vi samarbetar direkt med klubben och säljer endast biljetter från vår egen tilldelning!

Lazio delar arena med Roma, och spelar på Stadio Olimpico. Hit tar du dig enklast med tunnelbanelinje A (från Termini train station), och följer anvisningarna till Ottaviano station och går ner till terminus one (slutet av linjen), och åker med busslinje 32 Piazzale della Farnesina.

Box Office har som officiell återförsäljare sedan 1989 sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll. Tack vare ett mångårigt samarbete med klubbarna erbjuder vi ett brett utbud av officiella matchbiljetter som du bokar tryggt, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundservice.

Detalj

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Köp biljetter till Lazio — på Stadio Olimpico, som rymmer över 80 000 åskådare.

Hos BoxOffice kan du köpa biljetter i flera olika kategorier. Vi erbjuder biljetter på lång- och kortsidan — både högt upp och längst ner på läktaren.

Som officiell distributör har BoxOffice sålt tiotusentals fotbollsbiljetter till europeisk ligafotboll sedan 1989. Tack vare vårt långvariga samarbete med klubbarna kan vi erbjuda ett brett utbud av officiella matchbiljetter — som du kan boka säkert, smidigt och enkelt online eller via vår personliga och erfarna kundtjänst.

 

För Europa League/Serie A/Champions League:

Observera att på grund av arrangörens säkerhetsregler kan vi inte erbjuda biljetter till fans med samma nationalitet som motståndarlaget. I VIP Hospitality-kategorin är alla nationaliteter välkomna att boka.

Matchdatum:

Observera att matchdatumet sätts sent — den angivna datumen är endast preliminära om tidpunkten inte är specificerad. För en helgmatch rekommenderar vi att du är där lördag till tisdag, och för en veckomatch tisdag till fredag. Mer om detta och annan viktig information du bör ha med dig innan du bokar hittar du här — i våra fotbollsvillkor.

 

Biljettleverans:

E-biljett:

E-biljetten skickas till dig via e-post 2-3 dagar innan matchen — utan extra kostnad. Observera att i enlighet med Serie A:s säkerhetslagar kommer vi att kräva att du skickar oss passagerarinformation i förväg före matchen. ID-kontroller kan förekomma på arenan. Ta med giltig legitimation.

 

Sittplatser:

Vi kan endast garantera par.

 

Så här tar du dig enklast till Stadio Olimpico:

Du tar dig enklast till arenan med tunnelbanelinje E (från Termini-tågstationen) och följer skyltarna till Ottaviano station och går ner till terminal 1 (slutet av linjen) och tar busslinje 32 till Piazzale della Farnesina.

Till början