Anything Goes på Barbican i London

Anything Goes i London

Barbican Theatre - LON

Den utsålda sensationella musikalen Anything Goes är tillbaka på Barbican då det varit stor efterfrågan. Det är en ‘musical equivalent of sipping one glass of champagne after another’ (The Times) och den återkommer för en begränsad s&a... mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-06-25 - 2022-09-03
  • plats Barbican Theatre - LON
London

biljetter

Indlæser

Den utsålda sensationella musikalen Anything Goes är tillbaka på Barbican då det varit stor efterfrågan. Det är en ‘musical equivalent of sipping one glass of champagne after another’ (The Times) och den återkommer för en begränsad säsong på 7 veckor.

Rollbesättningen för 2022 kommer bestå av den flerfaldiga prisvinnaren Kerry Ellis (Wicked/We Will Rock You) som Reno Sweeney och Olivier Award-vinnaren Denis Lawson (Bleak House/Star Wars) som Moonface Martin. De får sällskap av Olivier Award-vinnaren Simon Callow (Art/Death in Paradise) som Elisha Whitney och musikalernas kunglighet Bonnie Langford (EastEnders/9 to 5) som Evangeline Harcourt.

Musikalen består av en rollbesättning med 50 av de bästa artisterna som Londonscenen har att erbjuda (inklusive steppdansande sjömän!) och en komplett liveorkester, och denna hjärtvärmande och fantastiskt roliga uppsättningen av Anything Goes var slutsåld när den senast sattes upp på Barbican.

Musikalen, som är regisserad av den flerfaldiga prisvinnaren och Broadwayregissören och koreografen Kathleen Marshall, innehåller spexiga skämt och spektakulära dansrutiner som alla är framförda till Cole Porters glada musik, såsom ‘I Get A Kick Out of You’, ‘You’re the Top’ och den spektakulära ‘Anything Goes’.


 

Information:  

Du kan boka från 19/5 2022 till 3/9 2022.

Platsinformation:  Barbican 

Närmaste tunnelbanestation:  Barbican (Metropolitan, Circle, Hammersmith & City lines) 

Gå längs Goswell Road och sväng höger till Fann Street. Fortsätt rakt fram till Fortune Street, innan du svänger höger vid Whitecross Street och följer den hela vägen till ingången till teatern.

Närmaste tågstation: Moorgate 

Bussar: (Beech Street) 76, 153; (City Road) 21, 43, 141, 205, 214, 271

Nattbussar:   (Beech Street) N76; (City Road) 43, 205, 214, 271