Legally Blonde i London

Legally Blonde i London

Njut av scenversionen av Legally Blonde i denna unika uppsättning på Regent’s Park Open Air Theatre! Följ Elle på hennes resa där hon upptäcker djupet hos sig själv och äkta kärlek!

Om

Omigod you guys, låt oss introducera Elle Woods (Courtney Bowman), med en examen i modemarknadsföring, och hennes pojkvän Warner Huntington III (Alistair Toovey). De är populära, snygga och de har ett perfekt förhållande. Det vill säga tills dess att Warner ger sig av till Harvard Law School och bestämmer sig för att han behöver en mer seriös typ av flickvän.

Elle som är nydumpad skapar en drastisk plan för att vinna tillbaka honom. Men på vägen inser hon att det finns mer att älska - och definitivt mer Elle Woods - än ögat ser. Regissör är Lucy Moss som är medförfattare och medregissör till smash-hitmusikalen SIX. It's time to bend and snap, people!

Presenteras i samarbete med MUSIC THEATRE INTERNATIONAL.

Var god notera att det inte finns något tak i salen eller på scenen så föreställningar i huvudteaterrepertoaren kan komma att ställas in p.g.a. vädret. Biljetterna är ej återbetalningsbara om föreställningen ställs in p.g.a. vädret men de går att byta till en annan föreställning.

Var god notera dock att alla biljettköp är icke ändringsbara eller återbetalningsbara om inte föreställningen ställs in p.g.a. icke väderrelaterade orsaker.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Antal biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...