Legally Blonde på Regent’s Park Open Air Theatre i London

Legally Blonde i London

Regent's Park Open Air Theatre

Njut av scenversionen av Legally Blonde i denna unika uppsättning på Regent’s Park Open Air Theatre! Följ Elle på hennes resa där hon upptäcker djupet hos sig själv och äkta kärlek!

mere

hurtige fakta

  • datoer 2022-05-13 - 2022-07-02
  • plats Regent's Park Open Air Theatre
Regent's Park, London, NW1 4NU

biljetter

Indlæser

Omigod you guys, låt oss introducera Elle Woods (Courtney Bowman), med en examen i modemarknadsföring, och hennes pojkvän Warner Huntington III (Alistair Toovey). De är populära, snygga och de har ett perfekt förhållande. Det vill säga tills dess att Warner ger sig av till Harvard Law School och bestämmer sig för att han behöver en mer seriös typ av flickvän.

Elle som är nydumpad skapar en drastisk plan för att vinna tillbaka honom. Men på vägen inser hon att det finns mer att älska - och definitivt mer Elle Woods - än ögat ser. Regissör är Lucy Moss som är medförfattare och medregissör till smash-hitmusikalen SIX. It's time to bend and snap, people!

Presenteras i samarbete med MUSIC THEATRE INTERNATIONAL.

Var god notera att det inte finns något tak i salen eller på scenen så föreställningar i huvudteaterrepertoaren kan komma att ställas in p.g.a. vädret. Biljetterna är ej återbetalningsbara om föreställningen ställs in p.g.a. vädret men de går att byta till en annan föreställning.

Var god notera dock att alla biljettköp är icke ändringsbara eller återbetalningsbara om inte föreställningen ställs in p.g.a. icke väderrelaterade orsaker.

Showinformation:

Den här musikalen är baserad på filmen (som har ett betyg på 12 från BBFC). Den inkluderar ett sansat språk med vissa sexuella referenser. Den passar därför bäst till barn över 12 år. Det är målsmans ansvar att avgöra om musikalen är passande för barnet. Barn under 4 år är inte tillåtna på föreställningen.

Platsinformation: Regent's Park Open Air Theatre

Säkerhet:

Vi rekommenderar att anlända till teatern med god marginal då det kan hända att det hålls extra säkerhetskontroller. Vi uppskattar ert tålamod och förståelse medan dessa pågår.

Var god notera att det inte finns någon garderob där du kan hänga av dig ytterkläder. Under besöket var god ha dina tillhörigheter med dig hela tiden, och ta inte med några vassa knivar.

Hur hittar ni oss

Vi finns på en 10-min promenad från Baker Street tunnelbanestation. Om du använder Google Maps, var god använd postnummer "NW1 4NU".

Vägbeskrivning från Baker Streets tunnelbanestation

Använd utgången från Baker Street som leder till Marylebone Road (A501) och sväng vänster. Gå förbi Madame Tussauds och vid nästa trafikljus svänger du vänster in på York Gate. Fortsätt mot trafikljusen och följ York Bridge till slutet tills du når Inner Circle. Framför dig finns några stora portar som leder till Regent's Park. Passera genom dessa in i parken och fortsätt rakt fram. Du kommer snart se teatern på din vänstra sida. 

Entren till Open Air Theatre är via box office in Queen Mary’s Garden i Regent’s Park. Efter föreställningen så är utgången via Theatre Exit Gate till Inner Circle.