The Book of Mormon i London

The Book of Mormon i London

Biljetter till musikalen The Book of Mormon 

The Book of Mormon bjuder på många härliga sång- och dansnummer framförda av steppande missionärer till Afrika-inspirerade toner.

I "The Book of Mormon" får vi följa två unga missionärer som sänds till Uganda för att försöka omvända medborgare till mormonernas tro och värderingar. En av missionärerna är en entusiastik och enormt positiv person med en stark hängivenhet till sin tro, medan hans partner är en socialt tafatt men välmenande nörd vars tendens att slira lite för mycket på sanningen snart sätter honom i knipa. 

Om

OM FÖRESTÄLLNINGEN

"The Book of Mormon" bjuder på många härliga sång- och dansnummer framförda av steppande missionärer till Afrika-inspirerade toner.

I "The Book of Mormon" får vi följa två unga missionärer som sänds till Uganda för att försöka omvända medborgare till mormonernas tro och värderingar. En av missionärerna är en entusiastik och enormt positiv person med en stark hängivenhet till sin tro, medan hans partner är en socialt tafatt men välmenande nörd vars tendens att slira lite för mycket på sanningen snart sätter honom i knipa. Vid deras ankomst till Afrika får de båda missionärerna möta ett samhälle som lider av aids, fattigdom och svält och att bli en framgångsrik mormon i Uganda visar sig inte vara så lätt som de först hade trott. 

"The Book of Mormon" är skapad av teamet bakom South Park och Avenue Q.

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Antal biljetter

Datum

Tid

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...