Biljetter till sevärdheter i Reykjavik - Boka hos Box Office

Sevärdheter i Reykjavik

Välkommen till sagoliknande Reykjavik. Reykjavik är världens nordligaste huvudstad och är också en av världens minsta huvudstad. Trots sin relativt lilla yta så har Reykjavik massor att upptäcka och lockar stora mängder turister varje år. Här finns det restauranger, barer, nattklubbar och en hel del aktiviteter.

Detalj
Tags

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Reykjavik

Välkommen till sagoliknande Reykjavik. Reykjavik är världens nordligaste huvudstad och är också en av världens minsta huvudstad. Trots sin relativt lilla yta så har Reykjavik massor att upptäcka och lockar stora mängder turister varje år. Här finns det restauranger, barer, nattklubbar och en hel del aktiviteter. Ett besök i den vackra, unika kyrkan Hallgrimskirkja är ett måste. Här finns också en rad spännande muséer som t ex friluftsmuséet Árbæjarsafn där man kan lära sig om islänningarnas historia. Island är berömd för sina varma källor och i Reykjavik finns inte mindre än sju badanläggningar – alla uppvärmda av de varma källorna.
Åker du till Reykjavik får du inte bara upptäcka en magisk liten stad med mängder av attraktioner, du har också ett fantastiskt utgångsläge för att göra en rad olika utflykter för att upptäcka mer av vackra Island. #break Se det spektakulära norrskenet, rid en islandshäst eller bada i Blå Lagunen – i Reykjavik har du hela Island vid dina fötter, bara att börja upptäcka!

Till början