Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt eller kontakta oss på telefon/mail så undersöker vi möjlighet till fler biljetter.

{{ticket.priceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.sumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.discountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.totalPriceFormatted}}:-
Gå till kassan

Sevärdheter i San Francisco

Här kan du köpa biljetter till flera olika sightseeingturer och citykort som gör att du kan skräddarsy ditt besök i staden helt själv. Vi har även biljetter som inkluderar biljetter till populära turistattraktionen Alcatraz. San Francisco har ca 8,4 miljoner invånare och är en av USA's största turistmål. Här kan du uppleva många berömda attraktioner såsom Golden Gatebron, fängelseön Alcatraz, kabelspårvagnarna (cable cars) och China Town. Missa inte heller det mysiga hamnområdet Fisherman's Wharf med massor av restauranger, affärer och nöje. Ett besök i San Francisco är inte komplett utan att ha sett den märkliga gatan Lombard Street Läs mer

Filter Stäng
Städer
Visa fler▼
Kategorier
Visa fler▼
Sortera

Inga träffar

Sevärdheter i San Francisco

Här kan du köpa biljetter till flera olika sightseeingturer och citykort som gör att du kan skräddarsy ditt besök i staden helt själv. Vi har även biljetter som inkluderar biljetter till populära turistattraktionen Alcatraz. San Francisco har ca 8,4 miljoner invånare och är en av USA's största turistmål. Här kan du uppleva många berömda attraktioner såsom Golden Gatebron, fängelseön Alcatraz, kabelspårvagnarna (cable cars) och China Town. Missa inte heller det mysiga hamnområdet Fisherman's Wharf med massor av restauranger, affärer och nöje. Ett besök i San Francisco är inte komplett utan att ha sett den märkliga gatan Lombard Street – världens mest krokiga gata. Det finns mycket att göra i San Francisco! Besök AT&T Park, njut av utsikten över San Francisco Bay eller varför inte besöka på populära Exploratorium. Du kommer vilja återkomma igen och igen och igen.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista