Ditt lösenord har återställts, kolla din e-post

Varukorg

Önskat antal biljetter finns ej. Vänligen försök med ett annat datum eller tidpunkt

{{ticket.PriceInclPackagedFormatted}}:- {{ticket.SumPriceFormatted}}:-
Rabatt {{cart.result.DiscountFormatted}}:- Totalpris inkl. moms {{cart.result.TotalPriceFormatted}}:-
Till kassan

Sevärdheter i San Francisco

Här kan du köpa biljetter till flera olika sightseeingturer och citykort som gör att du kan skräddarsy ditt besök i staden helt själv. Vi har även biljetter som inkluderar biljetter till populära turistattraktionen Läs mer

Inga träffar

Sevärdheter i San Francisco

Här kan du köpa biljetter till flera olika sightseeingturer och citykort som gör att du kan skräddarsy ditt besök i staden helt själv. Vi har även biljetter som inkluderar biljetter till populära turistattraktionen Alcatraz.

San Fransisco är den näst mest tätbefolkade staden i USA med ca 8,4 miljoner invånare. Här kan du uppleva många berömda attraktioner såsom Golden Gatebron, fängelseön Alcatraz, kabelspårvagnarna (cable cars) och China Town. Missa inte heller det mysiga hamnområdet Fisherman's Warf med massor av restauranger, affärer och nöje. Ett besök i San Francisco är inte komplett utan att ha sett den märkliga gatan Lombard Street – världens mest krokiga gata. Det finns mycket att göra i San Francisco! Besök AT & T Park, njut av utsikten över San Francisco Bay eller varför inte ett besök på populära Exploratorium. Du kommer vilja återkomma igen och igen och igen.

Upp till evenemang
Visa som bilder
Visa som lista