Sightseeing i Paris inkl. Eiffeltornet – boka med Box Office

Sightseeingturer i Paris där besök i Eiffeltornet ingår

Sightseeing i Paris med besök upp i Eiffeltornet. Boka med Box Office och säkra din biljett för ett besök upp i Eiffeltornet. Överlista de som köar. Förköp din biljett till en sightseeingtur där besök i Eiffeltornet ingår och hoppa över köandet. Box Office har många alternativ att välja på. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du snabbare in i Eiffeltornet.

Detalj
Tags

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Sightseeing i Paris inklusive Eiffeltårnet

Självklart vill du besöka Eiffeltornet i Paris under din vistelse. Överlista de som köar. Förköp din biljett till en sightseeingtur där besök i Eiffeltornet ingår och hoppa över köandet. Du går före i kön då du då har en biljett som tillåter ingång via gruppingången istället för den ordinarie ingången där kön är enorm de flesta dagar. Ett besök upp i Eiffeltornet är i princip ett måste när du besöker Paris. Här på Box Office har du en rad alternativ att välja på. Oavsett vilket alternativ du väljer kommer du snabbare in i Eiffeltornet. Du kan antingen köpa biljett för enbart inträdet upp i tornet (Skip-the-Line-biljett) eller tillsammans med en sightseeingtur i Paris. Här finns också alternativ där en måltid ingår eller en båttur på Seine.

Tänk på att det under sommarmånaderna är extra många i Paris som gärna vill åka upp i tornet, så boka dina biljetter i god tid!

SE ALLA SEVÄRDHETER I PARIS

Fakta om Eiffeltornet
Eiffeltornet imponerar alltid. Ett föremål för lust och fascination berikad av tornets spännande historia. Eiffeltornet som är designat av Gustave Eiffel byggdes från 1887 och 1889. Då stod tornet klart och var den pampiga entrén till världsutställningen som anordnades för att fira 100-årsjubileet av den franska revolutionen. När tornet invigdes var det 300 meter högt. 1959 lades dock flera meter på, då man placerade en 24 meter hög TV-mast på toppen.
Varje år besöker drygt 7 miljoner människor Eiffeltornet. Var sjunde år målar man om tornet. Till detta krävs 60 ton färg. Eiffeltornet har sedan det byggdes bytt färg flera gånger. När det först skapades var det mörkrött, sedan har det varit gult och numera är tornet brunt.
Inne i Eiffeltornet finns två restauranger. Hos oss på Box Office kan du boka biljetter till sightseeingturer som inkluderar en måltid i någon av dessa. Ett fantastiskt sätt att uppleva Eiffeltornet och njuta av den magnifika utsikten över en av världens mest omtyckta städer.

Till början