Shrek’s Adventure! London – Daily Entry

Shrek’s Adventure! London – Daily Entry

Shrek London

Delta i sökandet efter att hitta Shrek! En fantastiskt galen interaktiv och fördjupande upplevelse, där hela familjen kan resa genom Far Far Away som stjärnorna i showen.

mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-11-28 - 2024-03-31
  • plats Shrek London
United Kingdom, London, SE1 7PB

Indlæser

Delta i sökandet efter att hitta Shrek! En fantastiskt galen interaktiv och fördjupande upplevelse, där hela familjen kan resa genom Far Far Away som stjärnorna i showen.

Börja med att gå ombord på DreamWorks Tours magiska flygande 4D-buss till Far Far Away, där du kommer att utforska 12 skrattframkallande sagotematiska liveföreställningar, samla de speciella ingredienser du behöver för att hitta Shrek och komma hem säkert!

Denna unika missäventyr låter dig se, höra, röra och lukta äventyret, med en dos av Donkeys fräckhet längs vägen.

 

Vad du kan förvänta dig:

Shrek’s Adventure! London erbjuder en fördjupande berättarupplevelse. Det är en gå- och åka-familjeattraktion som inkluderar:

  • 12 skrattframkallande sagotematiska liveföreställningar med skådespelare, fängslande berättande, specialeffekter och extraordinär DreamWorks-animation
  • Besök Askungen i Shreks träsk, stöta på Katten med stövlarna, rädda Pinocchio från tortyrhjulet, laga en magisk trollformel med Muffinmannen och lär dig Kung Fu-konsten av Po, självaste Drakkrigaren
  • 4D-buss-simuleringsupplevelse
  • Massor av fotomöjligheter och massor av interaktiva spel

Användbar information

 

Adress

Shrek’s Adventure! London, County Hall, Westminster Bridge Rd, SE1 7PB London

 

Vart går jag

Shrek’s Adventure ligger inom bekvämt gångavstånd från flera London Underground-stationer: Waterloo, Embankment, Charing Cross och Westminster.

Waterloo är den närmaste tunnelbanestationen till Shrek’s Adventure! London. Waterloo är cirka fem minuters gångavstånd. Gå ut från stationen och följ skyltar mot South Bank.

Embankment och Charing Cross-stationerna ligger nära varandra på nordsidan av floden Themsen. Båda tunnelbanestationerna är en tio-femton minuters promenad för att nå Shrek’s Adventure! London. Från stationen, korsa Hungerford Bridge.

Westminster tunnelbanestation är den närmaste stationen till Big Ben och parlamentsbyggnaderna. Från Westminster tunnelbanestation, ta utgång ett och följ skyltar mot Westminster brygga.

 

Varaktighet

Turer varar cirka 75 minuter.

 

Tider

Öppet varje dag förutom juldagen

Mån, tis, ons, fre: 10:00 till 16:00 (sista tur)

Torsdag: 11:00 till 16:00 (sista tur)

Lördag: 10:00 till 18:00 (sista tur)

Söndag: 10:00 till 17:00 (sista tur)

Vissa förlängda öppettider under skollov

Alla öppettider kan ändras

 

Tillgänglighetsinformation

Gäster med funktionsnedsättning bör köpa en standardbiljett och är berättigade till en kostnadsfri hjälparbiljett. Den fria biljetten för hjälparen bör begäras vid ankomst till attraktionen med uppvisande av bevis på funktionsnedsättning.

Attraktionen är tillgänglig för rullstolsanvändare med undantag för den magiska bussresan. Av hälsoskäl och säkerhetsskäl kan Shrek’s Adventure! London endast ta emot 2 rullstolsanvändare per timme. När du har bokat din standardbiljett rekommenderar vi att du bokar din tid för rullstol i förväg genom att ringa 0871 221 2837* eller 0333 321 2001 (ange din beställningsreferens).

Tyvärr kan vi inte tillåta rörlighetsmopeder i attraktionen.