Sightseeing & Turistattraktioner i Madrid - boka hos Box Office

I Spaniens huvudstad Madrid möter du det "riktiga" Spanien med breda avenyer och storslagna torg. Slå dig ner på en av alla restauranger runt Plaza Mayor och njut av goda tapas.

Detalj

Ingen planlagte begivenheder i kategori

I Spaniens huvudstad Madrid möter du det "riktiga" Spanien med breda avenyer och storslagna torg. Slå dig ner på en av alla restauranger runt Plaza Mayor och njut av goda tapas. Besök det kungliga palatset med en guidad rundtur av staden. För de fotbollstokiga tipsar vi om sightseeing av staden med ett besök på fotbollsarenan Santiago Bernabéu, hem för Real Madrid! Och för den shoppingsugna åk en heldag till Las Rozaz Village, en halvtimme utanför staden.

Spanien har också en kunglig historia. Gör en besök på kungliga palatset, Palacio Real de Madrid, och beundra de vackra salarna och allt som där finns att beskåda. Missa inte att uppleva vad Madrid har att erbjuda på kvällen. Efter siestan blommar staden upp i ett härligt folkliv igen! Förköp biljett till våra turer med guide på kvällstid och få en härlig inblick i spanjorernas nattliv. På dagen kan du utforska staden med smidig Hop-on Hop-off sightseeing och smidigt turistkort. Varför inte också ta chansen att uppleva en av de äldsta städerna i Europa, Toledo. Hos oss kan du boka biljetter till en spännande heldagstur som utgår från Madrid. Vi på Box Office hjälper dig uppleva staden på ett enkelt, smidigt och spännande sätt. Boka nu! Vi skickar biljetterna på email till dig.

Till början