Sightseeing & Turistattraktioner i San Francisco | Box Office

Förköp dina biljetter till sightseeing och turistattraktioner i San Francisco. Vi erbjuder dessutom biljetter som inkluderar tur-och-retur-biljett på färjan till ett av världens största turistmål, fängelseön Alcatraz. I San Francisco kan du uppleva mängder av sevärdheter.

Detalj

Ingen planlagte begivenheder i kategori

Förköp dina biljetter till sightseeing och turistattraktioner i San Francisco. Vi erbjuder dessutom biljetter som inkluderar tur-och-retur-biljett på färjan till ett av världens största turistmål, fängelseön Alcatraz. I San Francisco kan du uppleva mängder av sevärdheter. Lär dig mer om stadens historia och viktiga landmärken.
Inte minst den berömda Golden Gate-bron som med sina 2 737 meter tvärs över Golden Gate-sundet, som förbinder Kalifornien med Stilla Havet. Missa inte heller att besöka det mysiga området kring Fisherman's Wharf med mängder av gemytliga och mysiga restauranger och mycket nöjen. I San Francisco hittar du också världens krokigaste väg, Lombard Street som lockar tusentals turister varje år. I denna vackra stad med sina karaktäristiska spårvagnar som tar dig upp och ner de långa backarna finns massor att uppleva! Förköp dina biljetter hos oss idag och ha allt klart till din resa!

Till början