Aston Villa v Bournemouth

Aston Villa v Bournemouth

Aston Villa Football Club, baserad i Birmingham, är en av de äldsta fotbollsklubbarna i England. Grundad 1874, tävlar Villa för närvarande i Premier League, där de var en av grundarna av ligan vid dess start 1992.

Intressant nog är de en av endast tre klubbar som varit grundande medlemmar i både Fotbollsligan och Premier League.

Klubben har spelat en framträdande roll i sportens utveckling och drar till sig en stor fanbas från hela Storbritannien och därutöver.

Genom åren har Aston Villa sett sin beskärda del av toppar och dalar, men klubben förblir en formidabel närvaro i engelsk fotboll. Med ett åtagande att fostra talang och en tradition av underhållande, anfallande fotboll, fortsätter Aston Villa att fängsla fans och bidra till det livfulla mönstret av engelsk fotboll.

Aston Villa är också ett populärt lag på grund av klubbens unika syn på socialt ansvar: de arbetar mycket nära med välgörenhetsorganisationen Acorns Children's Hospice och de har inrättat Aston Villa Foundation, ett välgörenhetsprojekt som syftar till att främja fotboll i samhället, social inkludering, hälsa och välbefinnande, utbildning, ingripanden och samhällsrelationer.

Klubbens hemmamatcher spelas på Villa Park, som har varit klubbens hem sedan den officiellt öppnade sina dörrar 1897. Villa Park är en av de äldsta och mest ikoniska fotbollsstadierna i England, och upplevelsen av att se en match där är som ingen annan!

Villa Park har varit vittne till över ett århundrade av spännande fotbollshistoria, där Villas rika arv firas av dess hängivna fanbas. Bli en del av historien och boka biljetter online för att se Aston Villa spela i Premier League!

Vi erbjuder endast officiella biljetter, eftersom vi arbetar direkt med klubben.

Alla våra biljetter utfärdas som e-biljetter och vår personal står till hands för att hjälpa till, med över 30 års erfarenhet i fotbollsbiljettbranschen.

Säsongen 2023-24 är Aston Villas 110:e säsong i den högsta divisionen av engelsk fotboll - missa inte din chans att se denna emblemiska klubb personligen. Boka biljetter online nu och säkra din plats!

26 okt. 2024
15:00
Mobile E-ticket
Biljetter från987 kr

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Sittplatskarta

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...