Borussia Dortmund v FSV Mainz05

Borussia Dortmund v FSV Mainz05

Signal Iduna Park - Borrussia Dortmund

Standard Category
Central Lower Longside : Block 26 41 42 45 48 HALF OF 20-25 44 46 47 49 
Lower Longside : Block 1 2 4 5 7 40 43 HALF OF 20-25 44 46 47 49
Shortside : Block  mere

hurtige fakta

  • datoer 2023-12-19
  • plats Signal Iduna Park - Borrussia Dortmund
Strobelallee 50, 44139 Dortmund, Germany

Indlæser

Matchdatum:
Var observant på att matchdatum fastställs sent – det datum som anges är preliminärt och vi ber dig hålla dig uppdaterad gällande fastställd matchdag och -tid på lagets hemsida. För en helgmatch rekommenderar vi att du är på plats fredag till måndag, och för en veckomatch tisdag till torsdag. Mer om detta, samt annan viktig information du ska ta del av innan du bokar, hittar du här i våra Fotbollsvillkor.

 

Placering på arenan:

  • Vi garanterar placering inom valt prissegment, däremot kan vi aldrig garantera en exakt plats på läktaren. Din placering på läktaren är oftast bland hemmafansen, och du får inte heja på motståndarlaget eller bära motståndarlagets färger. Ditt sällskap sitter minst 2+2 eller 2+1.

Hur du enklast tar dig till Signal Iduna Park:
Men U-bahn på matchdagar linje U45 till Stadion. Övriga dagar linje U45 eller U46 till Westfalenhallen (ca 5 min promenad till arenan) eller U42 till Theodor-Fliedner-Heim (ca sju minuters promenad). Med buss linje 450 till Westfalenhallen (ca fem minuters promenad till arenan). Med matchbiljett åker du gratis till och från arenan med U-Bahn eller buss.

Borussia Dortmund är en av Europas största klubbar med många hängivna fans. Enligt klubben har man stadigt ett publiksnitt på ca 80 000, vilket betyder utsålt varje match. Klubben bildades 1909 och spelar sina hemmamatcher på Signal Iduna Park, tidigare Westfalenstadion, i Dortmund med en publikkapacitet på 81 000 platser. Borussia Dortmund har varit i toppen av ligan kontinuerligt och ligger 4 i ”all time high” tabellen.

Högst tryck på biljettförsäljningen blir det när det är ”Ruhr-derbyn” mellan Borussia Dortmund och övriga lag i Ruhrområdet. Det mest populära derbyt är mellan Dortmund och FC Schalke 04 från Gelsenkirchen. Borussia Dortmunds fans är kända i hela ligan! Missa inte att uppleva stämningen på plats där de hängivna fansen bildar den ”gula väggen” och hejar fram sitt lag till seger. Förköp dina biljetter här hos oss på Box Office och säkra dina platser på läktaren.