Union Berlin v Hoffenheim

Union Berlin v Hoffenheim

Union Berlin fotbollsklubb, grundad 1966, är en symbol för passionen för fotboll i den tyska huvudstaden. Kända för sin orubbliga hängivenhet och nära band till sina supportrar har Union Berlin framstått som en sann underdog-historia inom tysk fotboll.

Klubbens hemmaarena, Stadion An der Alten Försterei, skapar en atmosfärisk miljö där fansen kan samlas och stötta sitt lag. Union Berlins uppgång genom leden har drivits av deras särpräglade värderingar av solidaritet, gemenskap och inkludering, vilket gör dem till en älskad och respekterad kraft inom tysk fotboll.

Med sin maskot Ritter Keule och en hymn som har sjungits av artister som Nina Hagen, känns det att se en Union Berlin-match som att vara vittne till historia i rörelse!

 

Missa inte det och boka dina biljetter till den här säsongen!

23 sep. 2023
15:30
Mobile E-ticket

Garanterad biljettleverantör

Vi har en 30-årig relation till att leverera biljetter till Premier League-matcher. Du är i trygga händer.

Boka biljetter

Hoppsan! Det verkar som att denna produkt för tillfället är slutsåld. Vi ber om ursäkt för eventuella olägenheter detta kan orsaka. Du är dock välkommen att kontakta oss för mer information om tillgänglighet, alternativ eller andra frågor du kan ha.

Du kan kontakta oss via vår onlinechatt eller genom att skriva till info@boxoffice.se, och vi kommer att återkomma till dig så snart som möjligt.

Vill du anmäla dig till vårt Nyhetsbrev?

Registrera dig idag och vi skickar dig de senaste erbjudandena, uppdateringar från dina favoritevenemang och mycket mer...